Kundvagnen är tom 

Köpvillkor

Kontakt

Du är välkommen att kontakta oss om du undrar över någonting. Observera att vi endast kan svara i telefon under våra ordinarie öppettider.
Mån-Fre: 10-18
Lör: 10-14

Öppettiderna kan variera beroende på säsong.
Tel: 0485-48060
Mail: info@esters.se
Adress: Storgatan 25, 387 31 Borgholm
 

Priser och produkter

Priserna är i svenska kronor inklusive moms.
Alla beställningar är välkomna och det finns inget minsta orderbelopp.

Det är ibland svårt att återge en produkt på korrekt sätt med enbart en bild. Vi gör vårt bästa för att du ska få en så rättvis bild som möjligt, men inställningar i din dator kan göra att färgen blir annorlunda och vi reserverar oss för färgavvikelser.
Esters fysiska butik och nätbutiken kan ha olika priser och kampanjer. Vi ser butikerna som två separata.

Vi gör vårt bästa för att butiken ständigt ska vara uppdaterad. Dock reserverar vi oss vid att vissa varor kan ta slut då samma lagersaldo även gäller för Esters fysiska butik. Vi kontaktar dig om detta skulle uppstå.
Esters har rätt att ändra priser och frakter som är uppenbart felaktiga utan förhandsinformation.
 

Kunduppgifter

Vid första köptillfället ber vi dig fylla i dina kunduppgifter. Dessa måste du fylla i för att vi ska kunna hantera dina beställningar på bästa möjliga sätt.

De personuppgifter du lämnar vid beställning behandlas konfidentiellt och lämnas aldrig ut till tredje part utan ditt medgivande. Du har alltid rätt att ta del av dina registrerade uppgifter och vill du ta bort uppgifterna hos oss så ordnar vi det. Personuppgiftslagen hittar du på http://www.pul.nu.

Det är viktigt att du anger rätt e-mailadress då orderbekräftelsen skickas dit. Om du behöver ändra dina kunduppgifter kan du kontakta oss på mail: info@esters.se
 

Force Majeure

Vid händelse av krig, naturkatastrof, myndighets beslut, uteblivna eller försenade leveranser från leverantörer och underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses och påverkar ingångna avtal samt utfästelse för Esters sida, som gör att Esters ej kan hålla nämnda avtal/utfästelser, skall utgöra grund till att Esters befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.
 

Leveransvillkor

Posten - Hämta vid utlämningsställe
Frakter

Om du handlar under 500:- betalar du en frakt på 49:-
En order över 500:- skickas FRAKTFRITT!
 

Leverans

Din beställning skickas alltid med Postnord och tar mellan 1 - 4 arbetsdagar innan den är levererad.
Du kan också välja att hämta ditt paket i butiken. Dina varor läggs undan i en vecka, därefter makuleras beställningen. Tänk på att distansavtalslagen inte gäller när du hämtar din order i butiken.
Vi gör vårt bästa för att butiken ständigt ska vara uppdaterad. Dock reserverar vi oss vid att vissa varor kan ta slut då samma lagersaldo även gäller för Esters fysiska butik. Vi kontaktar dig om detta skulle uppstå.
 

Beställning från utlandet

Vi tar gärna emot beställningar från Danmark, Norge och Finland. Frakten till dessa länder är för närvarande 250SEK. Eventuell tullavgift betalas av mottagaren.
 

Ångerrätt/Retur

Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt Distansavtalslagen. Enligt den lagen gäller också att varan skall återlämnas i oförändrat skick. Du står själv för frakten tillbaka till oss och står även för transportrisken gentemot posten. Paket som skickas med annan fraktfirma än Posten hämtas ej ut.
Om du vill utnyttja din ångerrätt är så skickar du det spårbart enligt de instruktioner som kommer i ett brev vid leveransen . Det är viktigt att du får följer information för att undvika missförstånd!
Emballera väl! Är varan trasig vid en retur kan vi inte ersätta dig och du får själv ta reklamationen gentemot posten. 
Du betalar själv returfrakten tillbaka till oss.
Har du valt FAKTURA som betalsätt tillkommer en fakturaavgift till Payson på 29kr, den återbetalas ej utan måste betalas till Payson
 

OBSERVERA:

Ångerrätten gäller endast när du handlar som privatperson, ej företag!
Ångerrätten gäller inte örhängen (pga hygien), ej heller övriga smycken.
Ångerrätten gäller ej heller beställningsvaror som tillverkas eller beställs enbart för dig.

Ett paket som inte hämtas ut omfattas inte av ångerrätten så tänk på att alltid hämta ut ditt paket. Därefter går det bra att returnera.

Kontakta ALLTID oss på mail info@esters.se innan du skickar tillbaka dina varor så vi vet att vi har paket att hämta ut, eller för mer information om hur du ska göra och om det är något du bör undvika. Skickar du tillbaka ditt paket utan att kontakta oss riskerar du att betala påminnelseavgift. Returpaket som skickas mot postförskott eller efterkrav utlöses ej!

Varan ska vara oanvänd samt alla hangtags (etiketter) ska sitta kvar i originalskick. Bortklippta och senare fastknutna etiketter accepteras ej.
Om vi inte kan komma överens vid vad som gäller vid ångerrätt hänvisar vi till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer deras rekommendationer.
Pengar i retur inom 30 dagar.
 

Ej uthämtat paket

Om du av någon anledning inte hämtar ut den order du har beställt kommer vi att debitera dig 400:- för att täcka våra omkostnader. Vid utlandsbeställningar debiteras den faktiska frakten tur och retur!
Vi lägger ner mycket tid och omsorg på att packa samt skicka paket. En order som inte blir uthämtad är mycket tråkigt för både dig och oss!
Obetalda fakturor går vidare till Inkasso.
OBS! Ett paket som går tillbaka till oss outlöst behandlas inte som en retur. Paketet ligger oöppnat i förvar hos oss tills du hör av dig. Observera att inga pengar går i retur eller att fakturan krediteras förrän du hör av dig till oss!
 

Reklamation

Reklamation av felaktig eller defekt vara ska ske så fort felet upptäcks (inom en vecka efter att du mottagit din vara). Kontakta ALLTID oss vi reklamation. Skicka inte tillbaka utan att kontakta oss. Skickar du ändå en vara tillbaka utan att kontakta oss först kan vi inte ersätta dig för frakten. Om du redan vid uthämtning av paketet märker att emballaget är trasigt ska du öppna paketet och kontrollera varan. Är varan trasig reklamerar du direkt till ditt postombud. Vi ersätter varan med en likvärdig eller så får du pengarna tillbaka.

Pengar i retur sker inom 30 dagar.

Om vi inte kan komma överens vid en reklamation hänvisar vi till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer deras rekommendationer.
 

Betalvillkor

Payson faktura, Payson direkt - internetbank, Payson direkt - kortbetalning

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

 

 

 

Den personliga modebutiken i Borgholm med en mix av handplockade varumärken. Hos oss hittar du roliga, trendiga och prisvärda plagg för både dam och herr.

 

Välkommen in till oss!