Kundvagnen är tom 

Jobba hos oss

Den personliga modebutiken i Borgholm med en mix av handplockade varumärken. Hos oss hittar du roliga, trendiga och prisvärda plagg för både vardag och fest.

Vi har öppet året runt men sommaren är ju vår högsäsong. Vi kommer att rekrytera 2 personer på ca 80-100% tjänst fr.o.m i våren 2018, en heltidstjänst året runt samt en säsongsanställning för sommaren 2018.   Är du intresserad och har erfarenhet av arbete i klädbutik kan du  mejla ditt CV till oss.

 

Välkommen in till oss!

 

Bodil med personal

 

Butiksbiträde 80-100% tillsvidare anställning

 

Vi söker dig  med erfarenhet av butiksarbete, helst klädbutik.  

Du måste kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, ha ett intresse för färg, form och varuexponering. Vi arbetar med människor så du måste ha en social och utåtriktad personlighet och vara genuint intresserad av att hjälpa människor. 

Eftersom butiksarbete till viss del är fysiskt tungt behöver du ha god fysik, och inte vara rädd att "hugga i". Du bör också kunna uttrycka dig obehindrat på engelska då vi sommartid har en hel del utländska kunder.

Eftersom vi har en web-shop knuten till kassasystemet bör du ha ett visst intresse för att jobba i en databaserad miljö och även hantera sociala medier som Instagram och FB.

B-körkort är ett krav.

Låter det intressant så skickar du in ditt CV till info@esters.se senast 18/1-18

 

 

 

Butiksbiträde Sommar 2018

 

Vi söker dig som vill ha ett roligt sommarjobb och som även kan tänka dig att jobba  lite extra på helger resten av året. Kanske går du på gymnasiet och vill jobba i sommar och lite extra på lov.

Den vi söker bör kunna jobba 80-100% under perioden 15 juni - 15 augusti.

Det viktigaste är att du har lätt att lära, serviceminded och är social och utåtriktad och har någon arbetslivserfarenhet med service sedan tidigare.

 

Skicka in ditt CV till info@esters.se senast 18/1-18